Despre Rulourile Exterioare si Avantajele Lor

In cazul in care hotarati sa achizitionati rulouri exterioare din aluminiu sau PVC (vezi tamplarie pvc timisoara) pentru locuinta sau biroul dumneavoastra, e necesar sa stiti ca este deosebit de important ca acestea sa fie de o calitate ireprosabila iar  compania care vi le monteaza sa fie formata din profesionisti pentru a va imbina perfect suprafetele de contact.

Printre atu-urile pe care le ofera rulourile exterioare se numara reducerea zgomotului exterior cu pana la 10 decibeli, in acelasi timo ele ofera si protectie suplimentara in cazul tentativelor de intrare prin efractie, deoarece pot fi dotate cu sisteme de autoblocare sau cu yale.

Inca un avantaj pe care il regasiti la rulourile exterioare este acela al economiei termice. Ca si in cazul ferestrelor din pvc rulourile ajuta la reducerea costurilor cu incalzirea iarna, formeaza o bariera termica ce ajuta la pastrarea unei temperaturi optime in locuinta. Acelasi lucru acestea il realizeaza vara cu aerul conditionat. Aceste rulouri reprezinta un sistem de umbrire eficace. Sunt considerate o investitie care se recupereaza in timp. Ramele acestora fiind umplute cu spuma poliretanica, rulourile asigura, daca este cazul, si o protextie fonica.

Rulourile exterioare sunt deosebit de rezistente si la factorii de mediu, cum sunt: vantul, ploaia sau actiunea razelor UV iar aceasta rezistenta le face sa nu se decolorze de-a lungul multor ani.

Astfel locuinta este protejata de razele ultraviolete, care deobicei patrund cu usurinta prin sticla ferestrei si au efecte nu tocmai sanatoase asupra organismului uman. In plus, rulourile exterioare ofera un plus de intimitate si in acelasi timp un aspect placut exteriorului cladirii.

Culorile standard pentru rulourile exterioare oferite de obicei de distribuitori sunt alb si maro, insa la cerere puteti opta si pentru alte culori optionale, in mod normal un distribuitor serios trebuie sa fie capabil sa va ofere rulouri in orice culoare prezenta in paletarul ral.

Acestea pot fi simple sau prevazute cu plase impotriva insectelor. Cu actionare manuala sau motorizata prin telecomanda, totul in functie de preferintele beneficiarului. Optiunea privind motorizarea este disponibila doar pentru rulouri, plasele antiinsecte fiind doar cu actionare manuala

Carcasa lor poate fi rotunda sau patrata, in cazul celei rotunde, este aplicat un profil rotunjit pe ghidaje.

Printre avantajele rulourilor de exterior din aluminiu notabile sunt urmatoarele:

  • Gama larga de culori disponibile, am putea spune chiar optiuni nelimitate.
  • Rulourile regleaza cantitatea de lumina care intra in incapere
  • Imbunatatesc aspectul exterior al cladirii
  • Sunt rezistente la factorii de mediu
  • Sunt o investitie care se acopera in timp
  • Ofera protectie fonica si termica si protectie in cazul tentativelor de intrare prin efractie

Cam atat pentru astazi dragii mei, sa aveti o zi placuta! Pentru mai multe detalii vizitati site-ul celor de la Profal Industry!

This entry was posted in Amenajari and tagged , , . Bookmark the permalink.