Transport Persoane Timisoara, Arad, Resita – Viena (Austria)

Austria este una dintre cele mai frumoase tari din Uniunea Europeana, foarte aproape de Romania si deosebit de usor accesibila in ceea ce priveste trasportul din Romania in Austria deoarece sunt foarte multe companii de transport care o tranziteaza.

Situata în inima Europei Centrale, Viena este capitala Austriei, precum și unul dintre cele mai impresionante orașe ale Europei. Situat pe cursul Dunarii, Viena oferă o gamă largă de activități și obiective turistice pentru vizitatori.

In cazul in care sunteti din Timisoara, puteti opta pentru serviciul:
Transport persoane Timisoara Austria

Viena a devenit unul dintre cele mai importante orașe ale Europei, deoarece este un loc care poate fi vizitat de toate tipurile de turisti, fiecare dintre acestia avand ce sa faca in Viena: familii, cupluri, etc., cu totii se vor simti extraordinar in acest oras.

Iubitorii de cultură se vor simti ca acasă aici, deoarece in Viena exista o gamă largă de muzee și galerii de artă. Cel mai bun loc pentru a experimenta cultura vieneză este să începeți la Muzeul Quartier. Această zonă a orașului cuprinde trei muzee notabile, precum și numeroase cafenele, restaurante și magazine care înconjoară fiecare muzeu.

Muzeele de notorietate sunt Muzeul Leopold, cunoscut sub numele de MUMOK și impresionantul Kunsthalle. Muzeul Leopold găzduiește colecția de artă a lui Rudolf și Elizabeth Leopold pe care acestia le-au strâns de-a lungul anilor.

MUMOK găzduiește colectii de arta moderna, Rene, Warhol și Jackson Pollock sunt expusi acolo. Kunsthalle este un centru expozițional masiv care prezintă diferite expoziții printr-un program de rotație.

Pentru cei care caută ceva mai mult decât istorie și lecții de artă, Viena nu va dezamăgi. Fanii de shoping isi pot gasi linistea în districtul 6 din Viena, Mariahelf. Acest cartier cuprinde Mariahilferstrasse, cea mai aglomerată stradă comercială din Viena.

In cazul in care sunteti din Arad, puteti opta pentru serviciul:
Transport persoane Arad Austria

Aceasta este una dintre cele mai trendy zone din Viena, unde veți găsi numeroase cluburi, baruri, cafenele, magazine, pub-uri și restaurante. Zona tinde să atragă în cea mai mare parte o mulțime de studenți, dar asta nu înseamnă că ei sunt singurii care frecventează Mariahelf.

Va puteti distra petrecand o zi la Prater Park. Parcul Prater este o parte unică a orașului, în care jumătate din acesta este un parc de distracții, iar cealaltă jumătate este parcul cu mari suprafețe de iarbă verde, un loc perfect pentru un picnic cu familia de exemplu.

Parcul de distracții vă va încânta toată ziua, având peste 250 de atracții diferite. De la o roată gigantică Ferris (Wiener Riesenrad, care funcționează încă din 1897), un rollercoaster modernizat într-o multitudine de jocuri, arcade carnavaliste, etc.

Călătoria cu roata ferată este o necesitate deoarece oferă vederi fenomenale ale orașului, de la aproximativ 200 de metri inaltime.

Și nici o excursie la Viena nu este completă fără o vizită la Palatul Schönbrun. Palatul Schönbrun a fost odată reședința de vară a tuturor regilor habsburgii. Palatul cuprinde peste 1.440 de camere și săli, toate decorate în mod elaborat pentru a arăta bogăția și puterea habsburgilor.

In cazul in care sunteti din Resita, puteti opta pentru serviciul:
Transport persoane Resita Austria

Doar aproximativ 40 de săli sunt deschise publicului, dar vizitandu-le doar si pe acestea, veti obtine o imagine ampla despre puterea si bogatia celor care au ocupat odată palatul. Palatul găzduiește numeroase muzee, galerii și Tiergarten, cea mai veche grădină zoologică din lume, care a fost atestata încă din anul 1752.

Asigurați-vă că urcați pe Glorieta de la Schönbrunn, deoarece oferă vederi spectaculoase ale orașului, în special seara chiar înainte de apusul soarelui .

Detalii Transport Persoane Timisoara, Arad, Resita – Viena (Austria) pe: http://transportpersoaneaustria.ro

This entry was posted in Turism. Bookmark the permalink.